Lezingen

In mijn lezingen probeer ik complexe zaken, helder en eenvoudig uit te leggen. Ik laat zien dat de oosterse filosofie niet zweverig is, maar concrete en toepasbare inzichten biedt in de onontkoombare wetmatigheden van ons bestaan. Ik wissel uit met mijn publiek en vind het fijn als de lezing op een prettige manier ontspoort, zodat we tot onverwachte inzichten komen en er af en toe nog wat te lachen valt. Ik wil je meenemen in mijn wereld die gevormd wordt door de Oosterse filosofie, meditatie, Chinese geneeskunde, mijn ervaringen met mijn patiënten en vooral door mijn persoonlijke zoektocht naar zin, geluk en balans.

Voor meer informatie over de lezingen, of om de mogelijkheid van het geven van een lezing te bespreken, kun je het beste een bericht versturen via contact, of even bellen naar 06-42884334.

Agenda:

Lezing Alternatieve geneeswijzen: Kwakzalverij of kwaliteitszorg?
Maandag 12 juni om 20:00 in de Flexbieb in Amsterdam IJburg

Een caleidoscopische lezing waarin de waarde van de alternatieve geneeswijzen onderzocht wordt. Ik zoek antwoorden in wetenschappelijk onderzoek, in de geschiedenis, de filosofie, de biologie en de antropologie. Door het leggen van verbanden tussen deze bronnen ontstaan inzichten die meer diepgang brengen in de discussie over dit omstreden onderwerp en die meer duidelijk maken over de gecompliceerde relatie tussen de reguliere geneeskunde en het alternatieve veld.

Plaats: Flexbieb Amsterdam IJburg, Talbotstraat  46, Amsterdam 020 3317192
Tijd: van 20:00 tot 22:00 uur
Toegang gratis:
Aanmelden via de Flexbieb Facebook pagina: https://www.facebook.com/events/296593970763253/

 

Reageren is niet mogelijk