Privacy

De persoonlijke informatie die je op deze site met mij kunt delen is beperkt tot je naam, je e-mail adres of een reactie die je achterlaat. De beveiliging van deze informatie wordt geregeld door de platforms waar ik gebruik van maak. Dat zijn bedrijven zoals WordPress en Mailchimp. Volgens de de privacy wetgeving (AVG) ben ik verplicht een privacyverklaring te publiceren over hoe ik omga met jouw gegevens. Het lastige daarbij is dat ik, als ik eerlijk ben moet erkennen dat ik onvoldoende kennis van zaken heb om te kunnen beoordelen of de manier waarop deze bedrijven jouw gegevens bewaken echt voldoende is. Ook ik moet daar als consument uiteindelijk gewoon maar op vertrouwen. Zo’n privacyverklaring is in mijn ogen dus een beetje een papieren tijger die vooral geplaatst wordt om hoge boetes te voorkomen. Toch heb ik alle technische en juridische waarborgen die ingebouwd zijn om misbruik van jouw informatie te voorkomen netjes in een officiële privacy verklaring op een rijtje gezet, zodat je zelf kunt boordelen of jij jouw informatie hier wil delen. Mocht je mijn officiële privacyverklaring graag willen lezen, dan kun je op deze link klikken.

Reacties zijn gesloten.