Lezing: Oosterse geneeswijzen bij burn-out

Woensdag 15 januari  van 19:30 tot 21:30
Plaats: Acupunctuur Haarlem, Zijlweg 133a
Toegang gratis

Tijdens deze lezing kijken we vanuit het Chinese yin yang perpectief naar het fenomeen burn-out. Het wordt helder dat burn-out veel meer een ziekte van de maatschappij is dan een ziekte van het individu, toch is er een verandering in jezelf nodig om te herstellen van een burn-out of om te voorkomen dat je er een krijgt. Er is een herijking nodig waarin je afscheid neemt van overtuigingen, drijfveren en waarden die je al in je kindertijd bijgebracht werden. Maar een burn-out is niet alleen een sociaal en psychologisch probleem; ook je lijf is volkomen uit balans. Tijdens de lezing wordt duidelijk hoe acupunctuur het noodzakelijke transformatieproces ondersteunt en helpt bij het herstellen van het evenwicht.

Hier kun je meer lezen over de behandeling van burn-out

Over de spreker

Willem Pinksterboer is een ervaren acupuncturist, therapeut, docent en spreker. Hij legt complexe zaken, helder, eenvoudig en met gevoel voor humor uit. Hij laat zien dat de oosterse filosofie niet zweverig is, maar concrete en toepasbare inzichten biedt in de onontkoombare wetmatigheden van ons bestaan. Willem wil je meenemen in zijn wereld die gevormd wordt door de Oosterse filosofie, meditatie, Chinese geneeskunde, zijn ervaringen met mijn patiënten en vooral door zijn persoonlijke zoektocht naar zin, geluk en balans.

Als je aanwezig wil zijn bij de lezing, geef je dan op via info@willempinksterboer.com Houd er rekening mee dat de ruimte beperkt is.

Klik hier voor informatie over de andere vier lezingen in deze serie.

 

Reacties zijn gesloten.